Dünya

Trump iptal ettiği New York Times görüşmesini yapacak

ABD Başkanlığına seçilen Trump, New York Times ile görüşmesini kendisi hakkında "çirkin" haberler yaptığı gerekçesiyle önce iptal etti, daha sonra görüşmenin gerçekleşeceğini belirtti. - Anadolu Ajansı

Trump iptal ettiği New York Times görüşmesini yapacak
22-11-2016 22:22

NEW YORK

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çirkin bir tonla hakkımda doğru olmayan haberler yapan New York Times ile görüşmemi iptal ettim." ifadelerini kullandı. 

Toplantının şartları son anda değiştiği için görüşmenin gerçekleşmeyeceğini belirten Trump, paylaştığı ilk tweetten sadece birkaç saat sonra, "New York Times ile görüşme yapılacak, dört gözle bekliyorum." açıklamasında bulundu.

New York Times, seçim kampanyası döneminde "Trump neden başkan olmamalı?" başlıklı makale yayımlamış ve Demokrat Parti'nin Başkan adayı Hillary Clinton'ı desteklediğini açıklamıştı. Trump ise ABD medyasını taraf tutmakla suçlamıştı.

Trump Clinton soruşturmasından vazgeçti

Trump'ın baş danışmanlarından Kellyanne Conway de Hillary Clinton'ın e-postaları ile ilgili daha fazla soruşturma yapılmayacağını açıkladı.

Conway, Trump'ın seçimleri kaybeden rakibi Clinton'ın kendisini toparlamasına yardımcı olmak istediğini ve bu nedenle de soruşturmadan vazgeçildiğini söyledi.

Muhabir: Betül Yürük

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER