Özel Haber

Trabzonspor taraftarı Filipinler Genelkurmay Başkanı’na adı yazılı bordo-mavili forma

Filipinler’den resmi ziyaret için geldiği Türkiye’de, taraftarı olduğu Trabzonsporu soran Filipinli Genelkurmay Başkanı için hazırlanan Bordo-Mavili forma, Orgeneral Sobejana’ya hediye edildi

Trabzonspor taraftarı Filipinler Genelkurmay Başkanı’na adı yazılı bordo-mavili forma
01-05-2021 03:13

HABER MERKEZİ

Filipinler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Cirilito E. Sobejana, resmi ziyaret için Türkiye’ye geldi. Sobejana, geldiği gibi de koyu bir taraftarı olduğu Trabzonspor’u sordu.

Orgeneral Sobejana’nın isteğine duyarsız kalmayan Türk dostları ise İstanbul Boğazı’nın Kadıköy açıklarında General Cirilito E. Sobejana’ya, Trabzonspor forması hediye etti.

Universal Gurup Savunma Sanayi AŞ’nin Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih İnanç Adıgüzel, Filipinli Genel Kurmay Başkanı’nın pandemi sonrası Trabzon’da da misafir edilerek; Trabzonspor maçını izleyeceğini belirtti.

General Cirilito E. Sobejana, Trabzonspor’un dünya kulübü olduğunu dostu Semih İnanç Adıgüzel’in Trabzonspor’u hep anlattığını belirterek; “Türkiye’nin en çok sevilen takımının taraftarı olmak beni de mutlu ediyor!” dedi.

ORG. GÜLER'İ KARARGAH'TA ZİYARET ETTİ…

Bu arada, Filipinler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Cirilito E. Sobejana, 26 Nisan 2021 tarihinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’i ziyaret etmiş; iki komutan, Genelkurmay Karargâhında bir görüşme gerçekleştirmişti.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER