İnsan&Hayat

Trabzonspor Aradığı Forveti İtalya'da Buldu

Bordo mavili takım bu sezon özellikle forvet bölgesinde bazı zamanlarda sıkıntı yaşadı

Trabzonspor Aradığı Forveti İtalya'da Buldu
30-04-2021 04:47

Trabzonspor Aradığı Forveti İtalya'da Buldu

Bordo mavili takım bu sezon özellikle forvet bölgesinde bazı zamanlarda sıkıntı yaşadı. 2019-2020 sezonunda gösterdiği performansla adından söz ettiren Sörloth yaz transfer döneminde kiralık sözleşmesine 1 sene daha olmasına rağmen Alman temsilcisi Leipzig'in yolunu tutmuştu. Sörloth'un gitmesiyle forvet mevkiinde boşluk oluşan Trabzonspor yaz transfer döneminde kadrosuna Stoke City'den BenikAfobe'yi katmıştı. Hem uyum sorunu hem de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Afobe'nin kiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Karadeniz temsilcisi Afobe'nin sözleşmesi bittikten sonra herhangi bir şekilde Stoke City ile masaya oturmayı düşünmüyor. Afobe Trabzonspor ile çıktığı 27 lig maçında yalnızca 1000 dakika süre alırken 4 gollük bir performans göstererek beklentilerin çok altında kaldı.

Trabzonspor önümüzdeki sezon için Matbet Bahis Sitesi forvet transferi çalışmalarına şimdiden başladı. Abdullah Avcı uzun süredir İtalya'da forma giyen Simy'i takip ediyor. 1.98'lik boyu sayesinde özellikle kafa toplarındaki mücadeleleriyle ön plana çıkan Simy, İtalya Serie A takımlarından Crotone için mücadele ediyor. Crotone ligde geride kalan 33 maçta yalnızca 18 puan topladı. Çok büyük bir mucize olmazsa önümüzdeki sezon İtalya Serie B'de mücadele edecekler. Bu kötü performanslarına rağmen performansıyla yıldızlaşan futbolcu Simy.

Takımının ligden düşecek olmasına rağmen Simy göstermiş olduğu performansla İtalya'da sürekli gündem konusu. Bu sezon çıktığı 33 maçta 19 gol 2 asist gibi oldukça etkileyici bir performans gösteren Simy, gol krallığında 3.sırada yer alıyor. Şu an için gol kralı Ronaldo ve aralarında sadece 6 gol fark var. Simy 2019-2020 sezonunda da Serie B'de gol krallığı yaşamıştı. Nijeryalı forvet için İtalya Ligi'nden de ilginin olduğu biliniyor. Takımının küme düşecek olması sebebiyle Trabzonspor bu transfer için çok yüksek bir bedel ödemeden anlaşmayı yapmak istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER