Asayiş

Toyota Türkiye'den “Sakarya fabrikasında yangın“ açıklaması

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan üretim tesislerinde çıkan yangının, kısa sürede söndürüldüğünü bildirdi

Toyota Türkiye'den “Sakarya fabrikasında yangın“ açıklaması
08-08-2020 19:59

SAKARYA

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan üretim tesislerinde çıkan yangının, kısa sürede söndürüldüğünü bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, bugün saat 09.01'de planlı bakım arası çalışmaları sırasında, boyahanedeki boya hazırlama prosesinde ani alevlenme sonucu sadece ilgili ünitede kısmi yangın çıktığı belirtildi.

İlk müdahalesi Toyota Türkiye ekipleri tarafından yapılan yangının, kısa sürede söndürüldüğü bilgisi verilen açıklamada, olası bir riske karşı destek amaçlı Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve diğer itfaiye ekiplerinin fabrikaya çağrıldığı kaydedildi.

Açıklamada, olayda yaralanan 1 kişinin hastanede tedavisinin sürdüğü , diğer yaralının da taburcu edildiği bildirilerek, üretim konusunda herhangi bir aksama yaşanmasının beklenmediği ve yangının çıkış sebebinin araştırıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Toyotacı 4 yıl önce
Sizi anlamakta güçlük çekiyorum Elif hanım. Bedduanıza Rabbimi alet etmeyin.. Orada canıyla cebelleşen 3 çocuk babası bir işçi var..Dua edeceksiniz eğer odasına girilmesine izin dahi verilmeyen o işçinin çocuklarının başına dönmesi için ve kalbinize biraz iyi niyet girmesi için dua edin. Yoksa çıkan yangında yanan birisi için üzülmemenin başka bir açıklaması olamaz. Allah sizinde yardımcınız olsun..
ILHAN 54 sakaryalı 4 yıl önce
Elif hanım Nasıl beddua edebiliyorsunuz. Size mi düştü beddua etmek. orası ekmek teknesi sizin gibi insanların beddua sı kabul olmaz. Madem ki sümürüldügünü dusunuyorsun aklinizca, gidin başka firmalardan araba bakın ozaman. Saygısızlık yapmayın,beddua edip de saçma yorumlar yazmayın.yorum yazarken bile arastirarak yazın, aksesuar ne alaka tüp ne alaka,fiyatlari şişirme yapılmıyor,kimse size de zorla araba al demiyor.
Toyotacı 4 yıl önce
Elif hanım belliki dünyadan bir habersiniz vede saygısız sınız yaralanan bir insan ve arkadaşımız biz toyota türkiye ailesi olarak sizi kınıyoruz
Erhan 4 yıl önce
Okadar yüksek fiyatlı ise başka araba bakarsın elifcim
Erhan 4 yıl önce
Okadar yüksek fiyatlı ise başka araba bakarsın elifcim
Erhan 4 yıl önce
Okadar yüksek fiyatlı ise başka araba bakarsın elifcim
Elif 4 yıl önce
Okadar fiyatlari sisirip aksesuardi tup diye milleti somururseniz burnunuzdan kil aldirmaz . Musteriler mecbur gozu ile olaya bakip . Atar tutarsaniz Rabbim cevabini boyle verir ins akillanirsiniz beter olun . Toyota Turkiye
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER