En Son Yazılar

Toroğlu'ndan olay yaratacak Nani iddiası!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk'e 3-0 yenilerek 1 numaralı kupaya veda etmesi eleştirileri de beraberinde getirdi. Spor yazarlarının büyük bir bölümü, Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tutarken; farklı bir yorum da Erman Toroğlu'ndan g

Toroğlu'ndan olay yaratacak Nani iddiası!
06-08-2015 16:35

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk'e 3-0 yenilerek 1 numaralı kupaya veda etmesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

Spor yazarlarının büyük bir bölümü, Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tutarken; farklı bir yorum da Erman Toroğlu'ndan geldi. Toroğlu, Fotomaç Gazetesi'ndeki yazısında Fenerbahçe'nin Türkiye ligini çok renklendireceğini ifade ederek; Nani hakkında da sert sözler dile getirdi.

İŞTE O YAZI:

Ulemalar yazsın şimdi. Bakın şimdi bin tane ulema konuşacak. F.Bahçe 4-2-4 oynasaydı, 4-2-1-3 oynasaydı, orta sahada bu olsaydı, geri dörtlüye bu girseydi diye. Bu turu F.Bahçe geçseydi haksızlık olurdu. Ama şunu söyleyeyim bu F.Bahçe Türkiye Ligi'ni çok renklendirecek. Teknik direktörüyle, futbolcusuyla. Sonunda da başkanıyla. Enterasan bir lig bizi bekliyor.

Daha da doğrusu hakemleriyle… Şunu söyleyeyim Türkiye'de bu yıl müthiş bir orta oyunu seyredeceğiz. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İnşallah yanılırım. Ama görünen köy de klavuz istemiyor. Bu yazıyı saklayın, sezon sonu yeniden tartışırız.

Kim yanlış yapıyor

Bakınız istediğiniz kadar çok futbolcu alınız. Türkiye'de bunun çok örnekleri var. Fazla uzağa gitmeyin. F.Bahçe'ye Anelka geldi. Sarı-lacivertlilerin Denizli'de şampiyonluğu kaybettiği maçta Anelka yedek kulübesindeydi.

Ama aynı Anelka ertesi yıl İngiltere'de gol kralı oldu. Anelka mı yanlıştı, biz mi? Cevabı çok net ve basit. Sadece görmek gerekiyor.

Satanlar, satılanlar
Lucescu'nun takımı çok futbolcu satmış, çok zayıflamış. Lucescu G.Saray'ın çok futbolcu sattığı devirde de geldi, takımı aldı götürdü. Ama o Lucescu'yu G.Saray sattı. O G.Saray'ın sattığı Lucescu 11 yıldır Shakhtar'ın başında. Yaptıkları da ortada.

ManU, Nani'yi bırakıyorsa, düşün!
Bakın beyler kendinizi kurtarmak için büyük büyük kulüpleri kullanmayın. Millet artık aptal değil. Nani'yi 28 yaşında Manchester United satıyorsa bunu sorgulayacaksın.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER