Yerel haber-Şirket Haber

Ticket Compliments’ten ramazanda tasarruflu ve temassız yardım çözümü

Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile şirketlere üç ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye, işletmeleri operasyonel yüklerden ve masraflarından kurtarıyor

Ticket Compliments’ten ramazanda tasarruflu ve temassız yardım çözümü
13-04-2021 13:32

Ticket Restaurant Edenred, Ramazan ayında üç ayrı market kartı seçeneği ile şirketleri hem koli hazırlama, taşıma, depolama ve dağıtma gibi operasyonel yüklerden kurtarıyor, hem de sunduğu indirimler ve yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile şirketleri mutlu ediyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Edenred Türkiye, teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile Ramazan ayında da şirketlere tasarruf ettirmeye devam ediyor.

Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile şirketlere üç ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye, böylelikle işletmeleri koli hazırlama, taşıma, depolama ve dağıtma gibi operasyonel yüklerden ve bunların masraflarından kurtarıyor.

Aynı zamanda satın alma oranına göre sağladığı indirimler ve yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile şirketleri mutlu ediyor. Bu zahmetsiz çözümü sayesinde şirketleri tek faturayla muhasebe işlemleri yükünden kurtarırken çalışanların ise kendi ihtiyaçlarını diledikleri gibi karşılayabilmelerini sağlıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER