Genel

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Er geç Türkiye’nin AB için ne anlama geldiği anlaşılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, "Er geç Türkiye’nin Avrupa Birliği için ne anlama geldiği anlaşılacak" ifadelerini kullandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı  Aycı: Er geç Türkiye’nin AB için ne anlama geldiği anlaşılacak
06-09-2017 23:08

Ä°STANBUL

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve Ä°cra Komitesi BaÅŸkanı Ä°lker Aycı, canlı yayın konuÄŸu olduÄŸu BBC World Talking Business With Aaron programında açıklamalarda bulundu. Türk Hava Yolları'nın faaliyetleri ve baÅŸarılarına vurgu yapan Ä°lker Aycı, bunun Türkiye’nin ekonomik büyümesine paralel olarak yıldan yıla daha da geliÅŸtiÄŸini belirtti.

Program sırasında, geçtiÄŸimiz günlerde Almanya BaÅŸbakan’ı Angela Merkel’in "Türkiye’nin Avrupa BirliÄŸine girmesini istemiyoruz" açıklamasını da anımsatan Aycı, ÅŸunları kaydetti:

"Türkiye’nin Avrupa BirliÄŸi üyelik sürecinin sayın Merkel’in tasarrufunda olduÄŸunu düÅŸünmüyorum. Avrupa BirliÄŸi üyesi ülkeler, artık BirleÅŸik Krallık gibi zor ekonomilerle nasıl ilerleyeceÄŸini oturup düÅŸünmeli. Türkiye’nin de AB ile göz ardı edilemeyecek sosyal ve ekonomik bir bağı var. Er geç Türkiye’nin Avrupa BirliÄŸi için ne anlama geldiÄŸi anlaşılacak."

Muhabir: Burhan Sansarlıoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER