Özel Haber

THY, Rusya ile direkt uçuşların 30. yıldönümünü kutluyor

30 yıl önce SSCB’ne ilk uçuşunu İstanbul - Moskova - İstanbul rotası ile gerçekleştiren THY, Rusya ile direkt uçuşların açılmasının yıldönümünü kutluyor

THY, Rusya ile direkt uçuşların 30. yıldönümünü kutluyor
05-12-2019 05:28

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Hava Yolları (THY), Rusya ile direkt uçuşların açılmasının 30. yıldönümünü kutluyor.

THY'nin, diğer havayollarından daha fazla ülkeye uçuş yapan kurumlarından biri olduğunu kaydeden Rus Aviaport.ru sitesinin haberinde, THY'nin Rusya ile direkt uçuşların açılmasının 30. yıldönümünü kutladığı kaydedildi. 

Haberde, "Tam olarak 30 yıl önce, 4 Aralık 1989'da Türk Hava Yolları, ilk uçuşunu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’ne (SSCB) İstanbul - Moskova - İstanbul rotasında Airbus A310 ile yaptı. Haftada 7 uçuş ile başlayan, Moskova'ya uçuş sıklığı sürekli artmaktadır. Türk Hava Yolları, bugün Moskova ve Rusya'nın diğer 9 şehrine ve ayrıca dünyanın 126 ülkesinde 316 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor" ifadeleri kullandı.

RUSYA’NIN 10 ŞEHRİNDE TEMSİLCİLİK...

Yazıda şu ifadeler de yer aldı: "Rusya Federasyonu, Türk Hava Yolları için her zaman öncelikli bir bölge olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Rusya'nın 10 şehrinde (Moskova, St. Petersburg, Kazan, Soçi, Rostov, Yekaterinburg, Krasnodar, Ufa, Voronej ve Samara'da), THY temsilciliği açıldı ve başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor. Türk ulusal havayolu şirketi, yolculara yeni güzergahlar sunmaya, dünyanın her yerine seyahat etmeleri için emniyetli ve konforlu koşullar sağlama çabasına devam edecektir."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER