Yerel haber-Şirket Haber

“The Walking Dead“ 10'uncu sezonuyla Tivibu'da

Dünyada milyonlarca hayranı olan fenomen dizi "The Walking Dead" yeni bölümleriyle ABD yayınından bir gün sonra...

“The Walking Dead“ 10'uncu sezonuyla Tivibu'da
08-03-2021 17:23

Dünyada milyonlarca hayranı olan fenomen dizi "The Walking Dead" yeni bölümleriyle ABD yayınından bir gün sonra, her pazartesi saat 21.30'da ilk kez ve sadece Tivibu'daki FX kanalında olacak.

Tivibu açıklamasına göre, Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, beğeni rekortmeni yapımları mart ayı boyunca izleyicileriyle buluşturuyor. Tüm içeriklere Tivibu ve Tivibu Go uygulaması üzerinden mobil, web ve Smart TV ekranlarından erişilebiliyor. Tivibu'nun seç izle/dizi klasöründe en çok tercih edilen seriler sıralanıyor.

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan fenomen dizi "The Walking Dead" yeni bölümleriyle ABD yayınından bir gün sonra, her pazartesi saat 21.30'da ilk kez ve sadece FX kanalında olacak.

Dizinin 10'uncu sezon tüm bölümleri ise Tivibu seç izle/dizi klasöründe ekranlara gelecek. 12'nci sezonuyla izleyiciyle buluşan "Doctor Who"da ise zaman lordu, tarihe yapılan müdahalelere engel olmak için maceralara atılıyor.

FOXCRIME kanalında yayınlanan "MacGyver" ile "Bull" dizileri 5'inci, "NCIS: New Orleans" da 7'nci sezonlarıyla seç izle/dizi klasöründe olacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER