Siyaset

'Terörün kökü kısa süre içinde kurutulacak'

Kalkınma Bakanı Elvan, "Turizm açından 2016 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdik ama bu süreç geçecek. Allah'ın izniyle terörün kökü inşallah kısa süre içinde kurutulacak." dedi. - Anadolu Ajansı

'Terörün kökü kısa süre içinde kurutulacak'
23-02-2017 04:17

MARDİN

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin'de valiliği ziyaret etti.

Elvan, burada yaptığı açıklamada, gerçek anlamda hem ülkenin huzuru hem de coğrafyanın huzuru ve mutluluğunun son derece önemli olduğunu ifade ederek, "Terörle mücadelede büyük başarılar elde ettik. Terör örgütünün kökünü kurutacağız." dedi.

"Terörün kökü inşallah kısa süre içinde kurutulacak"

Ülkenin ve bölgenin kalkınması için çeşitli çalışmaların yürütüldüğünü anlatan Elvan, Kalkınma Bakanlığı olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini kaydetti.

Elvan, şunları söyledi:

"Turizm açından 2016 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdik ama bu süreç geçecek. Allah'ın izniyle terörün kökü inşallah kısa süre içinde kurutulacak. Mardin yine turizm açısından ülkemizin önemli kentlerinden birisi olacak, eski günlerine geri dönecek. Başlamış olan turizm yatırımlarımız var, yarım kalanlar var. Bunların hepsini tamamlayacağız. Hem sanayi hem de turizm açısından Mardin'i şahlandıracağız."

Muhabir: Halil İbrahim Sincar

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER