Sağlık

Teknoloji kadınların korkularını azaltmaya devam ediyor

Doç Dr. Ahmet Sönmez, teknolojideki gelişmelerden en fazla istifade eden estetik ameliyatlardan birisinin de göğüs büyütme ameliyatları olduğunu, bilgisayar destekli görüntüleme yöntemleriyle hastaların üç boyutlu olarak göğüs yapılarını görüntülemenin mümkün olduğunu vu

Teknoloji kadınların korkularını azaltmaya devam ediyor
01-03-2019 21:02

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Sönmez, teknolojinin estetik operasyonlar üzerine etkisi konusunda açıklama yaptı. Doç. Dr. Ahmet Sönmez, teknolojideki gelişmelerden en fazla istifade eden estetik ameliyatlardan birisinin de göğüs büyütme ameliyatları olduğunu, bilgisayar destekli görüntüleme yöntemleriyle hastaların üç boyutlu olarak göğüs yapılarını görüntülemenin mümkün olduğunu vurguladı.

Teknolojinin gelişmesiyle, bilgisayar destekli görüntüleme yöntemleriyle artık hastaların üç boyutlu olarak göğüs yapılarını görüntülemenin mümkün olduğunu anlatan Doç. Dr. Sönmez, hastaların çamaşırlarının içine çeşitli büyüklükte deneme protezleri yerleştirerek, bir fikir vermeye çalıştıklarını veya daha önce ameliyat olmuş hastaların fotoğrafları üzerinden benzer özellik taşıyanları göstererek bir kanı oluşturulduğunu ifade etti.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER