Asayiş

Tek kelimeyle iğrençsizsiniz!

İzmir’in Konak ilçesinde, rahatsızlandığı için hastaneye giden 18 yaşından küçük kızın hamile olduğu anlaşılırken kıza tecavüz edenlerin ablasına da tecavüz ettiği ortaya çıktı. Geçen hafta rahatsızlanınca ailesi tarafından...

Tek kelimeyle iğrençsizsiniz!
21-12-2015 20:03

İzmir’in Konak ilçesinde, rahatsızlandığı için hastaneye giden 18 yaşından küçük kızın hamile olduğu anlaşılırken kıza tecavüz edenlerin ablasına da tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Geçen hafta rahatsızlanınca ailesi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen 14 yaşındaki kız çocuğunun 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, araştırma başlattı. Küçük kızın ifadeleri sonrası, kızın tecavüze uğradığı ve korkudan kimseye söyleyemediği öğrenildi. Yapılan çalışma sonrası polisler küçük kıza tecavüz eden N.F. (64) ile yaşındaki İ.K.’yi (26) yakaladı.

Öte yandan soruşturmayı derinleştiren polis, zanlılardan N.F.’nin, 14 yaşındaki kız çocuğunun 16 yaşındaki ablasına da tecavüz ettiğini öğrendi. N.F.’nin ayrıca “Resmi belgede sahtecilik” suçundan arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan N.F. ve İ.K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER