Yerel haber-Şirket Haber

Tecno globalleşme stratejisini aktör Chris Evans ile güçlendiriyor

- Evans, markanın şık, enerjik ve sürekli öncü olarak geliştirilmiş ürün tasarımını vurgulamasına yardımcı olacak

Tecno globalleşme stratejisini aktör Chris Evans ile güçlendiriyor
09-07-2021 12:23

İSTANBUL

Türkiye pazarına geçen yıl giren premium akıllı telefon markası Tecno Mobile, globalleşme stratejisini aktör Chris Evans ile güçlendiriyor.

Tecno Mobile açıklamasına göre, yeni marka elçisi olarak belirlenen Chris Evans ile gerçekleştirilen ortaklık, global pazarda büyük oyuncular arasında daha dikkati çekici hale gelen Techno'nun şık, enerjik ve sürekli öncü olarak geliştirilmiş ürün tasarımını vurgulamasına yardımcı olacak.

Markanın liderlik konusundaki kararlılığının yüzü olan Evans, Tecno'nun ‘genç hisset’ marka sloganını ve mükemmellik arayışını ise somutlaştırıyor. Mobil kullanıcıların dikkatini çekerek global pazarlarda etkileyici bir yer edinen Tecno’nun popüler olan Camon serisi, Türkiye pazarında da kendisine yer buldu. Türkiye’de Camon 16 ve Camon 16 Premier modelleri yer alırken, Camon 16 Premier modeli 64MP arka kamera ve 48MP ön kamerası ile sektördeki “en geniş açılı ve en net” selfie kamerasına sahip. Chris Evans’ın Türk kullanıcılara sunacağı yeni Camon modelinin ise bu yılın sonunda Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER