Asayiş

TBMM Başkanı Şentop: 'Böyle bir perspektif sadece Türkiye’de var dediler'

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve aynı zamanda Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljaji ve Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Sancak Dostları Platformu ve Laleli Esnafı Rumeli Buluşması'nda kanaat önderleriyle bir araya ge

TBMM Başkanı Şentop: 'Böyle bir perspektif sadece Türkiye’de var dediler'
24-03-2019 06:02

İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği'nde sadece Türkiye'nin dünyadaki bütün Müslümanların sorunlarını ele aldığını ve diğer Müslüman ülkelerin söylediği cümleleri dile getiren Şentop, “Böyle bir perspektif sadece Türkiye'de var dediler” dedi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve aynı zamanda Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljaji ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Mehmet Ergün Turan, Sancak Dostları Platformu ve Laleli Esnafı Rumeli Buluşması'nda kanaat önderleriyle bir araya geldi. Programa aynı zamanda AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir katıldı. Programda konuşan TBMM Başkanı Şentop, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği'nde konuşulanlardan bahsetti. Sadece Türkiye'nin dünyadaki diğer Müslümanların sorunlarını ele aldığını dile getiren Şentop, diğer Müslüman ülkelerin, Türkiye'nin geniş perspektifte olduğunu söylediklerini belirtti. Daha sonrasında Yeni Zelanda'da Cuma namazında hayatını kaybeden Müslümanlara değinen Şentop, Avrupa'da İslam düşmanlığı için zemin hazırlandığını ifade etti. Aynı zamanda Türkiye üzerinde yeniden dövizle alakalı manipülasyondan bahseden Şentop, “Piyasalar pazartesi günü açılacak. Bakalım oradaki tabloyu göreceğiz” dedi. Son olarak Afrika'daki yatırımdan söz eden Şentop, Türkiye'nin Afrika'da en çok istihdam sağlayan ülke olduğunu ifade etti.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER