Medya

Taylor Swift fırtına gibi eserek YouTube'u alt üst etti!

Taylor Swift, Kasım ayında çıkaracağı yeni albümü için yayınladığı ilk şarkısı Look What You Made Me Do ile YouTube platformunda fırtına gibi eserek eserek ele geçirdi.

Taylor Swift fırtına gibi eserek YouTube'u alt üst etti!
31-08-2017 07:27

Ãœnlü pop yıldızı Taylor Swift yeni ÅŸarkısı Look What You Made Me Do adlı müzik videosuyla YouTube tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Åžirket verilerine göre, klip YouTube tarihinin en iyi çıkışını gerçekleÅŸtirmiÅŸ durumda.

Taylor Swift müzik videosuyla YouTube tarihine geçti!

Taylor Swift YouTube'u alt üst etti!

Look What You Made Me Do, ilk 24 saatlik süreçte YouTube platformunda tam 43.2 milyon görüntüleme alarak önemli bir baÅŸarı elde etti. Tarlor Swift’in son ÅŸarkısının dakikada 30 bin, saatteyse ortalama 3 milyongörüntüleme aldığını da not olarak düşelim.

Sanatçının 10 Kasım tarihinde çıkacak altıncı stüdyo albümü Reputation’dan çıkan bu ilk single’ın ÅŸimdiden büyük bir baÅŸarı elde ettiÄŸini söylemek mümkün. Müzik videosu görüntüleme sayısını o kadar hızla artırıyor ki rakamı buraya yazdığımızda çoktan güncelliÄŸini yitireceÄŸinden belirtmekten vazgeçtik.

17-08/29/taylor-swift-look-what-you-made-me-do-youtube-sdn-02.png

Zirvede daha önce Güney Koreli rap müzik sanatçısı PSY, 36 milyon görüntülemeye ulaÅŸan Gentleman adlı klibiyle bulunuyordu. Ä°ÅŸte, karşınızda Taylor Swift – Look What You Made Me Do.

Youtube Kanalımıza Abone Olun: https://www.youtube.com/dikgazete

.

Kaynak: SDN

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER