Çevre & Seyahat

Tatilcilerin gözde mekanı termal oteller

"Yeni yükselen değerler arasında bulunan termal oteller, sadece tatil anlayışını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda...

Tatilcilerin gözde mekanı termal oteller
08-11-2020 12:11

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, tatilcilerin yeni gözde mekanının termal oteller olduğunu belirterek, "Yeni yükselen değerler arasında bulunan termal oteller, sadece tatil anlayışını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ziyaretçilerine termal sularıyla, spa merkezleriyle, zengin yemek ve içme seçenekleriyle yeni bir tatil anlayışı sunuyor." ifadelerini kullandı.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamada, termal turizmine yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova Terma City otelinin kalitesinin, "termal" denilince ilk akla gelen şehirlerden olan Yalova bölgesine gereken önemi veren yatırımların başında geldiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaderili Şirketler Grubu CEO'su Tevfik Talas, tatilcilerin yeni gözde mekanının termal oteller olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni yükselen değerler arasında bulunan termal oteller, sadece tatil anlayışını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ziyaretçilerine termal sularıyla, spa merkezleriyle, zengin yemek ve içme seçenekleriyle yeni bir tatil anlayışı sunuyor.

Yaz turizminin aksine, uygun konaklama fiyatlarıyla da dikkat çeken termal oteller tatilciler açısından büyük bir avantaj. Kışın soğuk günlerinde tatilciye sıcacık bir tatil vadediyor.

Geçmiş tarihlerde termali sadece rahatsızlığı olunca hatırlayan misafirlerin yoğunluğu söz konusuyken, şimdilerde vücudunu ve sağlığını korumak isteyen misafirlerimizi de termal otelimizde ağırlar hale geldik"

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER