Özel Haber

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ve Türk işadamı Mirmahmutoğulları ikili işbirliğini masaya yatırdı

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ve Dizayn Grup Başkanı Türk işadamı Mirmahmutoğulları ikili işbirliği masaya yatırdı

Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ve Türk işadamı Mirmahmutoğulları ikili işbirliğini masaya yatırdı
01-02-2020 08:19

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları ile bir araya gelerek ikili işbirliği ilişkilerini masaya yatırdı.

Tataristan Cumhurbaşkanlığı basın bürosundan edinilen bilgilere göre, görüşme bağlamında Tataristan'ın Alabuga kentinde faaliyet gösteren Alabuga Özel Ekonomi Bölgesi'nde plastik boru üretimi yapan ve Dizayn Grup'a ait "Dizayn Rus" şirketininin çalışmaları ele alındı.

Taraflar, ayrıca Tataristan Cumhuriyeti ile Türk şirketi Dizayn Grup arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi, yeni ortak projelerin gerçekleştirilmesine ilişkin konuları görüştü.

Tataristan Cumhuriyeti Hükümet Evi'nde yapılan görüşmede, Tataristan Başbakan Yardımcısı, Tataristan Sanayi ve Ticaret Bakanı Albert Karimov, “Alabuga” Özel Ekonomi Bölgesi Genel Müdürü Timur Şagivaleyev, Dizayn Rus Genel Müdürü Sedat Sözüdoğru ve diğer Tataristan Cumhuriyeti yetkilileri de hazır bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Fotoğraf: RF Tataristan Cumhurbaşkanlığı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER