Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Devlet daima çiftçisinin yanındadır

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Mersin'deki sağanak yağışa ilişkin, "Hasar ve zarar tespit çalışmalarımıza zaten başlamıştık, inşallah bir an önce tamamlayacağız. Devlet daima çiftçisinin yanındadır." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Devlet daima çiftçisinin yanındadır
11-01-2020 17:17
Mersin

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Mersin Damızlık Koyun ve Keçi YetiÅŸtiricileri BirliÄŸi’nin düzenlediÄŸi programda yaptığı konuÅŸmada, Mersin'deki saÄŸanaÄŸa iliÅŸkin, "Hasar ve zarar tespit çalışmalarımıza zaten baÅŸlamıştık, inÅŸallah bir an önce tamamlayacağız. Ä°nÅŸallah zararı karşılamak için bu devlet, bu millet bugüne kadar gereÄŸini yapmıştır, bundan sonra da gerekeni yapacaktır. Devlet daima çiftçisinin yanındadır, Bakanlığımız daima çiftçisinin yanındadır. Tabii bundan sonrası için de gerekli tedbirleri alacağız." dedi.

Pakdemirli, "Derelerin üzerlerinin örtülmesi de zararın en büyük sebeplerinden biriydi. Biz bu konuda DSİ aracılığıyla belediyeleri uyarmıştık. Onlar da sahile yakın yerlerde, bazı bölümlerde derelerin üzerlerini açmışlar. Fakat bu konuda tekrar uyarılarımızı yaptık, bu işi çözmemiz lazım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER