Genel

Suruç'ta ölen genç kızların halay görüntüsü

Suruç’taki patlamada yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nazlı Akyürek ve arkadaşı Nuray Koşan geçtiğimiz yıl gözaltına alınan bir arkadaşları serbest kaldığında Kocaeli Adliyesi önünde halay çekmişti. Suruç’taki patlamada yaşamını yitiren Koc

Suruç'ta ölen genç kızların halay görüntüsü
21-07-2015 19:34

Suruç’taki patlamada yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nazlı Akyürek ve arkadaşı Nuray Koşan geçtiğimiz yıl gözaltına alınan bir arkadaşları serbest kaldığında Kocaeli Adliyesi önünde halay çekmişti. 

Suruç’taki patlamada yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nazlı Akyürek ve arkadaşı Nuray Koşan geçtiğimiz yıl Aralık ayında gözaltına alınan 18 arkadaşlarının serbest bırakılması için Kocaeli Adliyesi önünde bekleyen gruba katılmıştı. Yaşamını yitiren genç kızların, gözaltındaki arkadaşları serbest bırakıldıktan sonra Kocaeli Adliyesi önünde sevinçle halay çekerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıkmış, yaşanan olayda 18 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan öğrenciler daha sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

dikGAZETE..
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER