Teknoloji

Star Wars hayranlarına dev sanal gerçeklik müjdesi!

İçinizdeki Jedi Şövalyesini ortaya çıkartmaya hazır olun çünkü Lenovo ve Disney harika bir Star Wars sanal gerçeklik deneyimi için el ele vermiş durumda.

Star Wars hayranlarına dev sanal gerçeklik müjdesi!
18-07-2017 03:47

Levono ve Disney iş birliğiyle Star Wars hayranlarını adeta mest edecek bir sanal gerçeklik sisteminin temelleri atılıyor. İşte, Star Wars Jedi Challenges adlı sistem hakkındaki ilk detaylar!

R2-D2 satıldı! R2-D2 satıldı!

Efsane Star Wars serisinin vazgeçilmez robotlarından biri olan sevimli ve bir o kadar zeki R2-D2,...

Star Wars sanal gerçeklik sistemi geliyor!

Disney tarafından tanıtılan Star Wars Jedi Challenges sanal gerçeklik sistemi, Lenovo iş birliğiyle geliştiriliyor. Sürükleyici bir Star Wars deneyimi sunacağı ifade edilen sistem ile A New Hope filminde gördüğümüz satranç benzeri HoloChess oyununu oynamak ya da ışın kılıcı savaşlarında mücadele etmek mümkün olacak.

Star Wars Jedi Challenges sistemi özel bir sanal gerçeklik başlığı, ışın kılıcı kontrolörü ve akıllı telefonunuzdan çalıştıracağınız özel uygulamalardan oluşacak. Akıllı telefonunuzu ise başlık içerisine yerleştireceksiniz. Ürünün fiyatının Samsung Gear VR’dan pahalı olmayacağı ve 100 ile 130 dolar aralığında olacağı ifade ediliyor. Şu an için açıklanan bir diğer konuysa ürünün ABD merkezli market zinciri Best Buy ve Lenovo çevrimiçi mağazaları üzerinden satışa sunulacağı.

17-07/16/star-wars-jedi-challenges-sanal-gerceklik-vr-sdn-02.jpg

Star Wars Jedi Challenges için net bir çıkış tarihi ve fiyat verilmezken paylaşılan detaylar da maalesef oldukça az. Bu sanal gerçeklik sisteminin ABD pazarı dışında satışa çıkıp çıkmayacağı da merak konusu. Kişisel tahminim sistemin serinin son filmi Last Jedi vizyona girmeden önce satışa çıkacağı yönünde.

Star Wars Jedi Challenges için yayınlanan tanıtım videosuna ise aşağıdan bir göz atabilirsiniz.

:: Ülkemizde de satışa sunulursa Star Wars Jedi Challenges satın almayı düşünür müsünüz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER