Spor

Spor sahalarından terör tepkisi

Oynanan spor karşılaşmalarında kimi zaman oyuncular kimi zaman da seyirciler, Kayseri'deki saldırı başta olmak üzere teröre tepki gösterdi. - Anadolu Ajansı

Spor sahalarından terör tepkisi
18-12-2016 23:27

ANKARA

Oynanan spor karşılaşmalarında kimi zaman oyuncular kimi zaman da seyirciler, Kayseri'deki saldırı başta olmak üzere teröre tepki gösterdi.

2. Lig Kırmızı Grup'ta Tokatspor, sahasında Eyüpspor ile karşılaştı. Maçtan önce taraftarlar çevik kuvvet polisini tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

Süper Ligi'nin 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş takımları, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı taraftarlar, Kayseri'deki terör saldırısına tepkisini pankartla anlattı.

Süper Ligi 15. haftasında, Medipol Başakşehir ile Trabzonspor, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Medipol Başakşehirli Edin Visca'nın golünün ardından futbolcular tribünlerde polislerin oturduğu yöne doğru asker selamı verdi.

Yine ayın karşılaşmada her iki takım oyuncuları "Terörü lanetliyoruz" pankartıyla çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Kardemir Karabükspor'lu taraftarlar ellerinde Türk bayraklarıyla terörü lanetleyen tezahüratlarda bulundu.

Aynı karşılaşmada, Kardemir Karabükspor'lu taraftarlar ellerinde Türk bayraklarıyla terörü lanetleyen tezahüratlarda bulundu. Bazı taraftarlar polislere çiçek verdi.

Süper Lig ekiplerinden Adanaspor ile Kayserispor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı. Kaserispor'lu oyuncular golden sonra asker selamı verdi.

Süper Lig ekiplerinden Adanaspor ile Kayserispor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı. Adanaspor taraftarı, çevik kuvvet polisine karanfil verdi.

Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi taraftarlar, statta görevli polisleri tribüne çağırarak alkışladı.

Efeler Voleybol Ligi'nde, İnegöl Belediyespor, Şanlıurfa Memleketspor ile İnegöl Spor Salonu'nda karşılaştı Takım oyuncuları "Teröre karşı tek yüreğiz. Terörü lanetliyoruz" pankartıyla sahaya çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Adanaspor ile Kayserispor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı. Takımlar sahaya "Terörü lanetliyoruz" pankartı ile çıktı.

Kayseri'nin Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Talasgücü Belediyespor, deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştıkları maça, ay-yıldızlı tişörtle ve "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" pankartıyla çıktı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER