Teknoloji

Sony’nin e-Paperband akıllı saati satışa çıkıyor

Sony'nin yatırımda bulunduğu FES Watch firmasının ilk projesi olan e-Paperband kağıt kadranlı akıllı saat bu hafta satışa açılıyor.

Sony’nin e-Paperband akıllı saati satışa çıkıyor
17-11-2015 23:52

Sony‘nin yatırımda bulunduğu ve iştiraki olduğu FES Watch'ın ürettiği kağıt ekranlı akıllı saat bu hafta satışa çıkıyor.

İlk olarak Japonya'nın Indiegogo'su Makuake'de görücüye çıkan proje, elektronik devi Sony tarafından beğenildi ve Japon firmanın maddi katkısıyla satışa hazır hale getirildi. Çok kısıtlı olarak üretilen FES Watch'ın kadranı e-Ink kitap okuyuculara benzer bir teknikle çalışıyor. Dayanıklı kağıttan üretilen kadran ile bütünleşik olan kordona dokunulduğunda akıllı saat bir anda renk değiştiriyor. 60 güne kadar dayanan pil ömrü de bu ikonik saate ciddi bir artı katıyor.

Bu Cumartesi Sony‘nin Japonya'daki pazarlama ağında satışa çıkacak akıllı saatin fiyatının vergiler ve kargo dahil 242$ olduğu açıklandı. Alanında ilk olan saatin bu nedenle kısıtlı olarak üretildiğini, seri üretime geçilmesiyle beraber fiyatının daha aşağı noktalara çekileceğini tahmin ediyoruz.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER