Teknoloji

Sony Xperia Z2 ve Z3 Marshmallow güncellemesi Türkiye'de!

Sony Xperia Z2 ve Xperia Z3 ile Xperia Z3 Compact modelleri için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi ülkemizde dağıtılmaya başlandı.

Sony Xperia Z2 ve Z3 Marshmallow güncellemesi Türkiye'de!
20-04-2016 08:32

Sony'nin eski amiral gemisi modelleri olan Xperia Z2 ve Xperia Z3 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesinin dağıtılmaya başladığını daha önceki haberlerle aktarmıştık. Ülkemizde merakla beklenen güncelleme sonunda Türkiye'de satılan cihazlar için de yayınlanmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda Sony Xperia Z3+ ve Xperia Z5 için yayınlanan güncelleme cihazları Marshmallow sürümüne güncelliyordu. Bugün gönderilmeye başlanan 23.5.A.0.570 sürüm numaralı güncelleme ile beraber ülkemizde satılan D6503 model kodlu Xperia Z2, D6603 model kodlu Xperia Z3 ve D5803 model kodlu Xperia Z3 Compact modelleri için güncelleme Sony PC Companion ve OTA yoluyla dağıtılmaya başlandı.

ANDROİD'İN EN YENİ İŞLETİM SİSTEMİ...

Yaklaşık 900 MB boyutundaki güncelleme sayesinde Sony'nin eski amiral gemisi niteliğini taşıyan bu üç akıllı telefon Android'in en yeni işletim sistemine kavuşuyor.

Sony'nin yeni Xperia arayüzü giydirilen Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesinde Japon markanın kullanıcılarının beğeniyle kullandığı STAMINA modu yerini güç tasarrufu sağlayan Doze moduna bırakmış.
Uygulama izinleri düzenleme seçeneği ve yeni kamera arayüzünün de bulunduğu Sony Marshmallow güncellemesinin partiler şeklinde gönderildiği ve bir süre sonra Türkiye'de satılan bütün cihazlara sunulması bekleniyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER