Siyaset

Son nokta Feghouli olacak

Son olarak kadrosuna Bursaspor'dan Ozan Tufan ve Volkan Şen'i katan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok. Şimdiye kadar 10 transfer yapan Sarı-Lacivertliler şimdi de gözünü Valencia'nın Cezayir asıllı Fransız yıldızı Sofiane Feghouli'ye dikmiş durumda... Spo

Son nokta Feghouli olacak
17-08-2015 06:33

Son olarak kadrosuna Bursaspor'dan Ozan Tufan ve Volkan Şen'i katan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok. Şimdiye kadar 10 transfer yapan Sarı-Lacivertliler şimdi de gözünü Valencia'nın Cezayir asıllı Fransız yıldızı Sofiane Feghouli'ye dikmiş durumda...

Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun ‘yeni Zidane' olarak gösterilen 25 yaşındaki oyuncuya imza attırmak için büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe, kadrosuna bir yıldız daha katmanın peşinde. Robin van Persie ve Luis Nani başta olmak üzere tam 10 yeni isimle anlaşarak formayı giydiren Kanarya, Valencia'da top koşturan ve ‘yeni Zidane' yakıştırmaları yapılan Feghouli'ye de çubuklu formayı giydirmek üzere.

Sarı-Lacivertli kurmaylar, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda bir kanat oyuncusunu daha kadrosuna katmak için çalışmalar yapıyordu. Başkan Aziz Yıldırım'ın da çok istediği Cezayirli yıldızın menajerleri geçtiğimiz hafta içerisinde kulüp binasına gelerek ön görüşmelerde bulunmuştu. Her iki kanatta da oynayabilen Feghouli ile el sıkışılırken kulübü Valencia'nın bonservisinde indirim yapması bekleniyor. İspanyol ekibinin Benfica'dan 30 milyon Euro'ya Rodrigo'yu renklerine bağlamasının bu transferde Fenerbahçe'nin elini kuvvetlendirdiğinin de altı çiziliyor.

Sarı-Lacivertlilerin Valencia'nın kapısını 8 milyon Euro'luk bir teklifle çaldığı, İspanyolların ise 10 milyon Euro'da ısrar ettiği öğrenildi.

Diego'ya kulübe yolu gözüktü

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın 4-4-2 dizilişinden vazgeçmeyeceği ve bu yüzden de bir kanat oyuncusunun daha alınmasında ısrar ettiği öğrenildi. Şu an için Diego Ribas'a sol kanatta şans veren Pereira'nın Feghouli'nin gelmesiyle birlikte Sambacı'yı kızağa çekeceği belirtildi. Diego'nun takımdaki en istekli ve hırslı isimlerin başında gelmesine rağmen kanatta görev yapamaması nedeniyle böyle bir karar alındığı ifade ediliyor. Sürekli sol içe gelerek savunma anlamında takımı zayıflatan Diego'nun yerine Portekizli yıldız Nani'nin ter dökmesi bekleniyor.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER