Asayiş

Son nefesinde kendisini vuranın kocası olduğunu söyledi

Konya'da eğlence mekanında çalışırken tanışıp evlendiği kocası tarafından tüfekle vurulduktan sonra hastaneye bırakılan genç kadın, kendisini kocasının vurduğunu polise söyledikten sonra hayatını kaybetti.

Son nefesinde kendisini vuranın kocası olduğunu söyledi
01-11-2018 18:13

Olay, 31 Ekim Çarşamba günü merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesinde bulunan boş bir arazide meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilk eşinden boşanan Mesut B., (35) bir yıl önce eğlence mekanında çalışan Hanife Babayiğit (24) ile tanıştıktan sonra evlendi.

Evliliklerinden bir kız çocuğu olan genç kadın, yaşadıkları ekonomik sıkıntılar nedeniyle doğumundan bir süre sonra tekrar eğlence mekanında çalışmaya başladı.

Karısının eğlence mekanında çalışmasını istemeyen Mesut Babayiğit, tartıştığı eşini darp etti.

Karısının şikayeti üzerine hakkında evden uzaklaştırma kararı verilen Mesut Babayiğit, uzaklaştırma süresi dolduktan sonra eşiyle tekrar bir araya geldi.

Mesut Babayiğit geçen ay yine eşini darp ettiği gerekçesiyle hakkında ikinci kez uzaklaştırma kararı verildi.

Uzaklaştırma kararının ardından çiftin birlikte polis merkezine giderek barıştıklarını belirtip tutanak imzaladıkları ve tekrar bir araya geldikleri öğrenildi.

Karısının, eğlence mekanında erkeklerle çektirdiği fotoğrafları gören Mesut Babayiğit, sabaha doğru eşiyle eğlence mekanının çıkışında buluştu.

Aracına aldığı eşini konuşmak için boş bir araziye götüren Mesut Babayiğit, eğlence mekanında çalışmaması konusunda tartıştığı eşini aracındaki tüfekle karnından vurdu.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER