En Son Yazılar

Simeone, Arda'nın yerine onu koydu!

 Atletico Madrid'in Arjantinli teknik adamı Diego 'Cholo' Simeone, sezon başlangıcından önce bir basın toplantısı düzenleyerek çeşitli açıklamalar yaptı. Diego Simeone, takımdan 41 milyon euro bonservis bedeliyle takımdan ayrılan Arda Turan ile ilgili ola

Simeone, Arda'nın yerine onu koydu!
22-08-2015 08:03

 Atletico Madrid'in Arjantinli teknik adamı Diego 'Cholo' Simeone, sezon başlangıcından önce bir basın toplantısı düzenleyerek çeşitli açıklamalar yaptı.

Diego Simeone, takımdan 41 milyon euro bonservis bedeliyle takımdan ayrılan Arda Turan ile ilgili olarak; 'Kulüp çalışamalarına devam ediyor. Bir futbolcunun gelişi veya gidişi, yaşanabilecek her şeye açığız. Elimizdeki kadrodan mutluyuz. Gelen bir futbolcuya 'Hoşgeldin' deriz, giden bir futbolcuya ise kariyerinde başarılar dileriz' ifadelerini kullandı.

Simeone, takımdan ayrılan Arda'nın yerine Oliver Torres'in daha fazla sorumluluk alacağına inandığını belirterek; 'Onunla Porto'dan dönüşü sonrası konuştum. Arda Turan takımdan ayrıldı ve o geldi. Ondan beklentilerimiz ve onun sorumlulukları doğal olarak arttı. Sezon öncesi beklentileri karşılamayı başardı' yorumunu yaptı.

Arjantinli teknik adam, yeni sezon ile ilgili olarak; 'Büyük hedeflerimiz bizi bekliyor. 3 ay öncesin göre daha fazla adrenalin, beklenti ve hırs dolu bir Vicente Calderon görmek istiyorum' dedi.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER