Genel

Siemens'ten yeni iQ700 serisi akıllı çamaşır ve kurutma makineleri

Yenilikçi teknolojilerle donatılmış iQ700 serisi yeni çamaşır ve kurutma makinelerinin tüm fonksiyonlarına Home Connect uygulaması üzerinden uzaktan ulaşılabiliyor

Siemens'ten yeni iQ700 serisi akıllı çamaşır ve kurutma makineleri
09-03-2020 15:28

Siemens Ev Aletleri’nin yeni iQ700 serisi çamaşır ve kurutma makineleri akıllı ve ileri teknolojiye sahip özellikleri ile günlük yaşamın rutinlerini değiştiriyor.

Firma açıklamasına göre, iQ700 serisi kurutma makinelerinde bulunan ve pazarda bir ilk olan intelligentClean filtre sistemi, temizliği sorun olmaktan çıkarıyor. Akıllı kurutma programı ve ütü asistanı opsiyonu kullanıcıların hayatına yeni bir kolaylık getiriyor.

iQ700 serisi çamaşır makinelerine eklenen powerSpeed 59’ programı 59 dakikada etkili yıkama sağlıyor. iQ700 serisi yeni çamaşır ve kurutma makinelerinin tüm fonksiyonlarına Home Connect uygulaması üzerinden uzaktan ulaşılabiliyor.

iQ700 serisi WM14XM80TR ve WM14XM8XTR çamaşır makinelerinde bulunan yeni powerSpeed 59’ ile çamaşırlar eşit şekilde ıslanıyor, makine düşük enerji ile çok daha hızlı bir şekilde ısınarak etkili ve verimli yıkama sağlıyor.

powerSpeed 59’ programı, çamaşır makinesinin içinde yer alan “sirkülasyon sistemi” teknolojisi ile makine içerisine su pompalayarak suyun ve su içindeki deterjanın çamaşırlara daha hızlı ve etkili nüfus etmesini sağlıyor.


Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER