Yerel haber-Şirket Haber

Siemens aktüatör serisinden maksimum enerji verimliliği ve daha düşük ses

Siemens'in küçük vanalara yönelik geliştirdiği yeni aktüatör serisi, sessiz ve bağlantılı çalışarak birçok görevi aynı anda yapabiliyor.

Siemens aktüatör serisinden maksimum enerji verimliliği ve daha düşük ses
21-04-2021 15:37

Siemens'in küçük vanalara yönelik geliştirdiği yeni aktüatör serisi, sessiz ve bağlantılı çalışarak birçok görevi aynı anda yapabiliyor

Siemens açıklamasına göre, Siemens Akıllı Altyapılar, küçük vanalara yönelik SSA aktüatör serisini geliştirmeye devam ediyor.

Enerji verimliliği daha yüksek ve hidronik oda uygulamaları için yeni özellikler eklenen SSA aktüatör serisi yenilendi. Güncellenen SSA aktüatörleri, oda çözümleri için analog kontrolden KNX iletişim özelliklerine kadar geniş kontrol olanakları ve bağlı sistemlere hızlı entegrasyon için daha fazla esneklik sunuyor. Yenilenen ürünün iletişim ve güç için aynı kabloyu kullanması sayesinde zamandan ve maliyetten tasarruf sağlanıyor. Aktüatörler, "Gece Modu" sayesinde 28 db'den daha düşük sesle her zamankinden daha sessiz çalışabiliyor. Böylece oteller, kayıt stüdyoları, toplantı odaları ve kütüphaneler gibi gürültüye duyarlı alanlarda kullanım için ideal bir çözüm sunuyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER