Teknoloji

Shazam'dan şoke eden karar!

Shazam bir platform için uygulama desteğini tamamen çekmiş durumda. Peki, bu hangi platform ve bundan sonra bu platformun kullanıcılarını neler bekliyor?

Shazam'dan şoke eden karar!
12-03-2017 20:07

Windows platformu, popüler uygulamalar bakımından maalesef kan kaybetmeye devam ediyor. İlk olarak anında mesajlaşma servisi Viber’ın ardından, bir diğer popüler uygulama olan ve çalmakta olan müzikleri keşfetmenizi sağlayan Shazam da Windows cihazlardan desteğini çekti.

Shazam, Mac kulanıcılarını dinliyor! Shazam, Mac kulanıcılarını dinliyor!

Güvenlik araştırmacılarının keşfettiği yeni detaya göre popüler uygulamalardan olan Shazam'ın mac...

Shazam Windows cihazlardan desteğini çekti!

Bundan böyle Shazam, Windows cihazlara herhangi bir destek sağlamayacak. Windows Mağaza’da artık listelenmeyen uygulama için şirket de daha önce ilk sinyalleri vermişti ve sonunda bu karar yürürlüğe girdi. Görünen o ki Shazam uygulama geliştirme eforunu diğer platformlara harcamak niyetinde.

17-03/11/shazam-windows-destek-02.png

Cihazında Shazam yüklü olanlar uygulamayı kullanmaya ve tüm özelliklerine erişim sağlamaya devam edebilecek. Öte yandan uygulamayı sildiğinizde bir daha yükleme şansınız olmayacak. Yani Shazam’ı kaybetmek istemiyorsanız dikkatli olun. Ayrıca uygulamanın artık güncelleme almayacağını ve Microsoft işletim sisteminin farklı sürümleriyle de uyumsuz hale geleceğini hatırlatalım.

:: Windows cihazınızda Shazam uygulaması kullanıyor muydunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER