Spor

Şenol Güneş: Üzülme devri değil!

Güneş, Galatasaray derbisi için futbolcularını ayağa kaldırmaya çalıştı, “Derbiyi kazanırsak en önemli rakiplerimizden biri bizden daha da u

Şenol Güneş: Üzülme devri değil!
12-12-2015 07:32

UEFA Avrupa Ligi’ne şok bir şekilde veda eden Beşiktaş’ta, maçın ardından soyunma odasında yaşananlar, moralleri tamamen bozdu.

Karşılaşmanın ardından yenilen hatalı goller nedeniyle sinirinden ağlayan ve kendini suçlayan Tolga Zengin, takım arkadaşları tarafından teselli edilirken, devreye Şenol Güneş girdi.

Oyuncularını pazartesi günü oynanacak lig maçına motive etmeye çalışan Güneş, “Böyle bir maçtan bu skorla ayrılmak tabi ki çok üzücü ama bir an önce Galatasaray maçına hazırlanmalıyız. Derbiyi kazanırsak en önemli rakiplerimizden biri bizden daha da uzaklaşacak. Devir üzülme devri değil toparlanma zamanı. Taraftara derbi galibiyetiyle teselli vermeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.

Öte yandan takımın tecrübeli isimleri Mario Gomez, Quaresma, Sosa ve Atiba gibi futbolcuların da, takımın derbi öncesi toparlanması için harekete geçtikleri ortaya çıktı. Bu dört futbolcunun önderliğinde tüm takım derbi öncesi bir toplantı yapacak.



dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER