Gündem

Şehit Eren Bülbül, şehadetinin 7'nci yılında mezarı başında anıldı

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, şehadetinin 7'nci yılında mezarı başında anıldı.

Şehit Eren Bülbül, şehadetinin 7'nci yılında mezarı başında anıldı
11-08-2024 13:23
Trabzon

Bülbül'ün, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki mezarı başındaki anma programına, annesi Ayşe Bülbül ve kardeşlerinin yanı sıra Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı, Maçka Kaymakamı Şahin Demir, Maçka Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kongur ile diğer ilgililer katıldı.

Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik'in şehadetinin üzerinden 7 yıl geçti

Vali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Eren Bülbül'ün şehadetinin üzerinden 7 yıl geçtiğini anımsatarak, "Eren Bülbül evladımızın şehadetinin yedinci yılında bir defa daha başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun ama biz bir ölür, bin diriliriz ve bu şekildeki ölüm bizim için düğün bayramdır. Bir yok olma değildir, var olmanın başlangıcıdır. Biz bunu böyle biliyor, böyle inanıyor, böyle yaşıyor ve bizden sonrakilere de böyle aktarıyoruz." diye konuştu.