Yerel haber-Şirket Haber

Schneider Electric, EcoStruxure Automation Expert'in 21.1 sürümünü kullanıma sundu

"Bu yazılım odaklı yaklaşım, benzersiz maliyet ve performans kazancı sunuyor ve mühendislerin düşük değere sahip işleri...

Schneider Electric, EcoStruxure Automation Expert'in 21.1 sürümünü kullanıma sundu
17-08-2021 15:30

İSTANBUL

Schneider Electric, yazılım odaklı genel otomasyon sistemi EcoStruxure Automation Expert'in 21.1 sürümünü kullanıma sundu.

Schneider Electric'ten yapılan açıklamaya göre, yeni teknolojinin benimsenmesi, paketlenmiş tüketim ürünleri, ecza ve lojistik şirketleri için acil faydaları bulunduğunu gösteriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Schneider Electric Yeni Nesil Otomasyon Kıdemli Başkan Yardımcısı Fabrice Jadot, EcoStruxure Automation Expert v21.1'in, endüstriyel otomasyonda dijitalin önceliklendirildiği bir yaklaşımla üreticilerin kademe atlamalı gelişmeleri gerçekleştirmesini sağlama yolculuklarında önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Günümüzdeki operasyonlar, değişen pazar ve ortam dinamiklerine hızla tepki vermeli ve potansiyel riskleri hızlıca azaltmalıdır. Donanım ve yazılım kullanım yaşam döngülerini ayıran EcoStruxure Automation Expert, donanım altyapısından bağımsız olarak EcoStruxure Automation Expert'in varlık merkezli, taşınabilir, kullanımı kanıtlanmış yazılım bileşenleri kullanılarak üretilen otomasyon uygulamaları ile GEA'nın pazarda daha hızlı yer almasına yardımcı oluyor. Bu yazılım odaklı yaklaşım, benzersiz maliyet ve performans kazancı sunuyor ve mühendislerin düşük değere sahip işleri otomatikleştirmesini ve farklı araçlarda işlerin tekrarlanmasını önleyerek özgürleşmelerini sağlıyor."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER