Genel

Şarkıcı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti

Şarkıcı İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği, yaşam destek ünitesine bağlı olarak şarkıcının kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonlarının devam ettirildiği bildirildi.

Şarkıcı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti
10-05-2017 00:03

Ä°STANBUL (AA) - Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan ÅŸarkıcı Ä°brahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleÅŸtiÄŸi, yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlı olarak ÅŸarkıcının kalp ve diÄŸer organlarının hayati fonksiyonlarının devam ettirildiÄŸi bildirildi.

Erkal'ın tedavisinin gerçekleÅŸtirildiÄŸi Ümraniye EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet SaÄŸlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoÄŸun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Erkal'ın, bugün yapılan tetkikler sonucunda beyin ölümünün gerçekleÅŸtiÄŸinin tespit edildiÄŸini söyledi.

Doç. Dr. SaÄŸlam, "Ä°brahim Erkal'ın bugün yapılan tetkiklerinde beyin ölümünün gerçekleÅŸtiÄŸi tespit edildi. Erkal'ın yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlı olarak kalp ve diÄŸer organlarının hayati fonksiyonları devam ettiriliyor." dedi.

Evinin otoparkında 12 Nisan'da baygın halde bulunduktan sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedavisine baÅŸlanılan Erkal, daha sonra ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla 29 Nisan'da Ümraniye EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine getirilmiÅŸti.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER