Siyaset

Sarıcaoğlu: 'Herkesin başkanı olacağım'

Samsun'un Kavak ilçesinde girdiği seçim yarışında başkanlığı yeniden kazanan Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Herkesin ve her kesimin başkanı olacağım” dedi. Sonuçların netleşmesiyle AK Parti İlçe binasının da bulunduğu

Sarıcaoğlu: 'Herkesin başkanı olacağım'
01-04-2019 13:22

Partililer, kazanılan zaferi, otogar meydanında atılan havai fişekler, yakılan meşaleler ve davul-zurna eşliğinde çekilen halaylarla kutlarken meydana gelen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı ve MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber'i de sevgi gösterileri arasında uzun süre omuzlarda taşıdılar.
Gecede bir konuşma yapan MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, “Bu Cumhur İttifakı birileri dersini alana dek sürecek. Elde ettiğimiz bu zaferle hadsizlere, partisi satanlara hadlerini bildirdik. Gazamız mübarek olsun” diye konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, “Fitneciler derslerini aldı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bayrağını Kavak'ta yere düşürmedik. Şimdi başkanımızla birlikte daha gelişmiş bir Kavak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER