Teknoloji

Samsung'tan internet tarayıcı uygulaması

Google Play Store üzerinden listelenen Samsung Internet uygulaması, yeni bir internet tarayıcı alternatifi arayanların tercihi olacak. İşte, uygulamanın detayları.

Samsung'tan internet tarayıcı uygulaması
07-03-2017 19:12

Samsung, mobil cihazlar için kendi geliştirdiği İnternet tarayıcısı uygulamasını Google Play Store üzerinden listeledi. Şu an için beta aşamasında Samsung Internet uygulaması, böylece başka markaların akıllı telefonları (sonraki aşamada) ile de kullanılabilecek.

Galaxy S6 ve S6 Edge için Nougat ertelendi! Galaxy S6 ve S6 Edge için Nougat ertelendi!

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerine sunulacak Android Nougat güncellemesi ertelendi....

Samsung Internet uygulaması neler sunuyor?

Samsung Internet Beta olarak Google Play Store’da yer alan uygulamayı kuranlar, geliştiriciler tarafından eklenen en yeni özelliklere erken erişim şansı elde edebilecekler. Öte yandan uygulamanın şu an için birçok akıllı telefonla uyumlu olmadığının da altını çizmek gerekiyor.

Samsung şu an için uygulamasının Android 5.0 Lollipop ve üzeri yüklü tüm Samsung Galaxy ile Google Nexus modelleri ile çalıştığını belirtiyor. Uygulamanın şimdilik tüm ülke mağazalarında yer almadığını da belirtelim.

17-03/07/samsung-internet-beta-02.jpg

Samsung Internet Beta’nın öne çıkan özelliklerinden birisi 360 derece videolara sunduğu destek. Bu sayede Gear VR sanal gerçeklik başlığı olmadan da kullanıcılar 360 derecelik videoları izleyebilecek. Resim içinde resim modu, Amazon’daki fiyatları karşılaştırabilmek için Amazon Shipping Asistant desteği, web ödemesi ve DuckDuckGo arama motoru desteği, QR kod okuma da diğer özellikler arasında.

Samsung Internet Beta indir (Google Play Store)

:: Samsung Galaxy veya Google Nexus cihazınıza Samsıng Internet uygulamasını yükleyecek misiniz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER