Teknoloji

Samsung S7'nin bazı modellerinin önünde Logo yok!

Samsung'un yeni amiral gemisi tanıtıldı ve pazarlara giriş yapmaya başlıyor. Son olarak S7'nin bazı modellerinin önünde Samsung logosu yer almayacağı görüldü

Samsung S7'nin bazı modellerinin önünde Logo yok!
27-02-2016 06:47

Samsung'un yeni amiral gemisi tanıtıldı ve pazarlara giriş yapmaya başlıyor. Son olarak S7'nin bazı modellerinin önünde Samsung logosu yer almayacağı görüldü.

MWC sonrası çıkan ürünler yavaş yavaş kullanıcılarla buluşmak üzere pazarlara giriş yapıyor. Yakın zaman önce tanıtılan Galaxy S7 de 60 ülkede raflara girmeye hazırlanıyor. Oldukça fazla ilgi toplayan amiral gemisinin bazı pazarlara ait versiyonlarında önde Samsung logosu yer almayacağı açıklandı.

KORE VE ÇİN MODELLERİ LOGOSUZ!..

Söylenene göre Galaxy S7'nin Kore ve Çin versiyonlarında ahizenin altında “Samsung” logosu olmayacak.
Yani buralardan ithal edilmiş veya buradan aldığınız Galaxy S7, diğerlerine göre biraz farklı olacak. Bu, elbette S7 Edge için de geçerli. Bu değişikliğin telefona daha sade ve zarif bir tasarım kattığını söyleyebiliriz ancak neden böyle bir hamle yapıldı şimdilik bilinmiyor.

S7

Son olarak amiral gemisi serisinin özelliklerini hatırlamak gerekirse; S7 için 5.1; S7 Edge için 5.5 inç Quad HD Super Amoled ekran, Exynos 8890 veya Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB'tan başlayan dahili depolama seçenekleri, microSD kart girişi, 12 MP arka; 5 MP ön kamera, S7 için 3000 mAh, S7 Edge için 3600 mAh pil, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER