Teknoloji

Samsung Galaxy S7 Plus’ın -videolu- tasarım detayları sızdırıldı

Samsung’un yakın zamanda tanıtacağı Galaxy S7 ve S7 Plus modellerine ait render görselleri birkaç gün önce sızdırılmıştı. Bugün ise Galaxy S7 Plus‘ın gerçekte nasıl gözükeceği...

Samsung Galaxy S7 Plus’ın -videolu- tasarım detayları sızdırıldı
11-12-2015 05:12

Samsung'un yakın zamanda tanıtmayı planladığı "Galaxy S7" ve "S7 Plus" modellerine ait render görselleri birkaç gün önce sızdırılmıştı. Şimdi ise "Galaxy S7 Plus"ın gerçekte nasıl görüneceği ile ilgili bir önizleme videosu yayınlandı. 

OnLeaks ve uSwitch'in yaptığı çalışmada Galaxy S7 Plus‘ın bir önceki model olan Galaxy S6'dan tasarımsal olarak pek farkı olmadığı göze çarpıyor. Ön ve arka yüzde bulunan 2.5D cam teknolojisi selefine göre daha yuvarlak hatlar kazandırırken microSD ve USB-C girişlerinin olmaması hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor. Ayrıca uzun ve ince olarak tasarlanan home tuşunda 3D Touch türü bir hassasiyet algılayıcı özellik olması bekleniyor.

163,32 x 82,01 x 7.82mm ölçülerindeki Galaxy S7 Plus‘ta 6 inçlik 2K çözünürlüklü bir ekran yer alacak. 21 Şubat'ta tanıtılacak akıllı telefonun diğer özelliklerinin ise birkaç hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER