Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin satış tarihine onay

Samsung'un bugün tanıtacağı bombası Galaxy S7'nin beklenen satış tarihi ortaya çıkan bir broşürle onaylanmış oldu.

Samsung Galaxy S7'nin satış tarihine onay
21-02-2016 23:02

Samsung'un bugün tanıtacağını duyurduğu son bombası Galaxy S7'nin beklenen satış tarihi ortaya çıkan bir broşürle de onaylanmış oldu.

Bomba patlıyor. Artık saatler kaldı! Samsung, bugün amiral gemisi Galaxy S7'nin tanıtımını gerçekleştirecek. Belki bu okuduğunuz haber, Galaxy S7 çıkmadan önce okuduğunuz son haber olacak.

Bugüne kadar telefonla ilgili pek çok şey paylaşıldı. Yani daha lansman gerçekleşmeden telefonun birçok bilgisine sahibiz.
Bu sızıntıların arasına dün bir broşür fotoğrafı eklendi. Yeni sızıntı, hem satış tarihini hem de fiyatını bir kez daha onaylamış oldu.

11 MART'TA SINIRLI DA OLSA...

Artık neredeyse kesin; Galaxy S7 11 martta sınırlı da olsa raflarda yerini alacak ve 22 şubatta ön siparişe açılacak. Ön siparişten telefonu alanlara ise Gear VR hediye edilecek. Bunun yanında Galaxy S7 699 euro'luk satış fiyatına sahip olacakken (en azından Almanya için), S7 Edge modeli 799 euro'luk fiyat etiketine sahip olacak.

S


Son olarak amiral gemisi cihazın özelliklerinden bahsetmek gerekirse, 5.1 inç Quad HD ekran, Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir depolama, 12 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 2800 mAh pil, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi. Öte yandan Samsung, Galaxy S6 ile kaldırdığı microSD kart girişine de tekrar yer verecek. Yenilenmiş metal çerçeve ve daha yumuşak hatlarla iddialı bir tasarıma sahip olacak cihazda kullanılacak olan 12 MP'lik yeni kamera, iddialara göre piksel boyutunu artıracağı için çok daha yüksek bir kaliteye sahip olacak. Tüm iddiaların doğruluğunu ise bugün göreceğiz.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER