Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin ilk satış rakamları şaşırttı!

Samsung'un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S7 ailesinin elde ettiği ilk 2 günlük satış rakamları pek çok analisti şaşırttı.

Samsung Galaxy S7'nin ilk satış rakamları şaşırttı!
16-03-2016 03:57

Samsung'un MWC 2016'da tanıttığı ve ülkemizde de önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S7 ailesinin ilk satış rakamları yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Koreli markanın yeni amiral gemisinin ilk 2 günlük satış rakamları pek çok analisti şaşırttı.

Güney Koreli haber sitesi Yonhap News'in yayınladığı bir habere göre yeni Galaxy S7 ve S7 Edge'in satış rakamları Kore'de satışa çıktığı ilk 2 günde 100.000 adedi geçti.
Sadece Güney Kore'de satışa çıktığı ilk gün 60.000, ikinci gün ise 40.000 satış adetine ulaşan Samsung Galaxy S7 ailesi, selefi S6 ve S6 Edge'in ilk 10 gününde ulaştığı 200.000 adetlik satış adetini yarılamayı başardı.
Bu başarının özellikle geçtiğimiz yıl kullanıcılar tarafından büyük tepki çeken microSD kart desteğinin geri getirilmesi, ISOCELL kamera, su ve toza karşı dayanıklılık gibi özelliklerin kazandırılmasından dolayı yaşandığı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S7 ailesi için belirlenen ilk 3 aylık toplam satış hedefi ise 17 milyon adet. Sadece Güney Kore'de satışa çıktığı ilk iki gününde 100 bin adet satan Galaxy S7 ailesinin bu hedefi çok kolay bir şekilde geçebileceği düşünülüyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER