Teknoloji

Samsung Galaxy S7 Edge sağlamlık testini böyle geçti

Samsung Galaxy S7 Edge, gerçekleştirilen zorlu sağlamlık testlerinden başarıyla ayrıldı. Galaxy S7 Edge, videolarla sağlamlığını kanıtlıyor.

Samsung Galaxy S7 Edge sağlamlık testini böyle geçti
08-03-2016 06:52

Samsung Galaxy S7 Edge, gerçekleştirilen zorlu sağlamlık testlerinden başarıyla ayrıldı. Galaxy S7 Edge, videolar sayesinde sağlamlığını daha da net bir şekilde kanıtlıyor.

Samsung, yeni nesil üst seviye akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'i 21 Şubat'ta MWC 2016 kapsamındaki Unpacked etkinliğiyle birlikte tanıtmıştı. Şirket, yonga seti tarafında Qualcomm'un en yeni çözümü olan Snapdragon 820'yi kullanıyor.
Ancak buna ek olarak bir de Güney Koreli şirketin kendi üretimi Exynos 8890 çözümü var.
Her iki modelde de en yüksek performanslı ve en yeni bileşenler kullanılıyor. Fiziksel olarak birçok farklı konuda (çizme, yakma, bükme, darbe) teste tabi tutulan Galaxy S7 Edge, sağlamlığıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

TORNAVİDAYLA ÇİZİLDİ, ÇAKMAKLA YAKILIP, BÜKÜLDÜ!..

Çiziklere karşı özel bir koruma içeren ekran, bu sayede tornavidayla sert bir şekilde ekrana bastırıldığında bile zor çiziliyor. Yine benzer şekilde kamera sensörünün çizilmesi de çok zor. 
Dolayısıyla cebinizde bozuk parayla birlikte Galaxy S7 Edge'i rahatlıkla taşıyabilirsiniz denilebilir.
Telefonun arka kasasında da benzer çizme testleri uygulanıyor ve sonuç yine aynı.
Ekrana ve telefon kasasına çakmakla yanma testi de yapılıyor. Fakat, Galaxy S7 Edge renk değişimi haricinde çok fazla hasar görmüyor.
Bükülme testinden de başarıyla ayrılan Galaxy S7 Edge'in ne kadar sağlam olduğu video sayesinde daha net görülebiliyor.

Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER