Teknoloji

Samsung Galaxy Note 4'e Marshmallow güncellemesi geldi

Samsung'un 2014 yılında kullanıcılara sunduğu Galaxy Note 4 de sonunda Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi almaya başladı.

Samsung Galaxy Note 4'e Marshmallow güncellemesi geldi
10-04-2016 05:27

Samsung özellikle bu yıl çok daha hızlı bir şekilde eski modellerine güncelleme sunmaya devam ediyor.

Koreli teknoloji devinin 2014 yılında kullanıcılara sunduğu phablet tipi akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Note 4 de sonunda Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi almaya başladı.

Yine her zamanki gibi Samsung'un güncelleme test merkezi olarak anılan Polonya'da ilk olarak dağıtılmaya başlayan Marshmallow güncellemesi yaklaşık 1.3 GB boyutunda.

YENİLİKLER...

Galaxy Note 4'e yeni TouchWiz arayüzü getiren güncellemenin pil tasarrufu ve güvenlik düzeltmeleri gibi pek çok konuda yenilikler barındırdığını da belirtelim. Ayrıca yine Marshmallow sürümüyle beraber gelen gelişmiş uygulama izinleriyle beraber herhangi bir uygulamaya verdiğiniz ya da vereceğiniz izinleri kontrol edebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy Note 4 Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi şuanda Polonya, Amerika ve Hindistan gibi önemli ülkelere OTA yoluyla dağıtılmış durumda. Ülkemiz için OTA üzerinden güncellemenin ise birkaç gün içerisinde gerçekleşmesini bekliyoruz. Fakat bu zamana kadar beklemek istemeyen kullanıcılar dilerlerse Odin adlı Samsung yazılım programı aracılığıyla bilgisayar üzerinden SM-N910C kodlu telefonlar için yayınlanan güncellemeyi indirip cihazlarına kurabilirler.


scroll.com

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER