Teknoloji

Samsung Galaxy C5'in en net görüntüleri

Son dönemin ilgiyle takip edilen telefonlarından Galaxy C5'in yeni görüntüleri yayınlandı. Galaxy C5 tasarım ve teknik özellik tarafında neler sunuyor?

Samsung Galaxy C5'in en net görüntüleri
10-05-2016 07:37

Samsung orta segmentte başarılı işler gerçekleştiren Galaxy A serisinin yanına yine tasarım ve donanım özellikleri itibariyle iddialı görünen Galaxy C serisini getirmeye hazırlanıyor.

Galaxy C serisinde yer alacak Galaxy C5 bir süredir sızıntı haberlere konu olurken, telefonun bu defa en net görüntüleri ortaya çıktı.

Galaxy C5 son dönem Samsung telefonlarında görmeye alıştığımız cam yüzey ve metal çerçeve tasarım anlayışından sıyrılarak tamamı metalden oluşan bir kasa yapısı sunuyor.

16-05/09/galaxy-c5_1.jpg

Orta Segment için İddialı Bir Model

Önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılacak Galaxy C5'e 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran eşlik edecek.

1.5GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden güç alacak orta seviye telefonun bellek birimi 4GB RAM ve artırılabilir 32GB dahili depolamadan oluşacak.

16-05/09/galaxy-c5_2.jpg

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve en güncel TouchWiz kullanıcı arayüzünün yer verileceği Galaxy C5'in arka kamerası 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak ve çift LED flaş ile desteklenecek. Telefon ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Parmak izi sensörünün de eşlik etmesini beklediğimiz Galaxy C5'te pilin ise en az 3.000 mAh kapasiteli olması bekleniyor. Galaxy C5'e ilişkin gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.


Kaynak: SHIFTDELETE

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER