Teknoloji

Samsung'dan Infinity Display patenti

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 henüz resmi olarak tanıtılmadı ama Samsung'un kullanacağı yeni ekran için aldığı Infinity Display patenti ortaya çıktı. Detaylar haberimizde!

Samsung'dan Infinity Display patenti
05-03-2017 10:52

Samsung'un yeni amiral gemisinin resmi olarak tanıtılmasına bir aylık bir süre kaldı ve cihaz hakkındaki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Fakat bu kez ortada bir dedikodu değil, gerçekten de Samsung kanadından gelen bir haber var.

MWC 17'de neler gördük? MWC 2017'de neler gördük?

MWC 17 devam ederken her günün sonunda sizleri bilgilendirmek adına, genel bir değerlendirme...

Infinity Display nedir?

Zira Samsung, Galaxy S8'de kullanacağı ekran için Infinity Display (Sonsuz Ekran diyebiliriz.) adında bir patent aldı. Bu patentle birlikte cihazın aşağıda görebileceğiniz görselde olduğu gibi, gövdeyi bir uçtan bir uca kadar kaplayan ekranla üretileceği de kesinleşti gibi.

17-03/04/samsung-galaxy-s8-press-render-evleaks-01.jpg

USPTO yani United States Patent and Trademark Office'e yapılan patent başvurusu görsel olarak ortaya çıkarılmadı ama bunun temel sebebinin oldukça açık olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung, 29 Mart tarihinde resmi olarak tanıtacağı Galaxy S8 ile ilgili daha fazla bilgi vermemek adına bu patentin kapalı kapılar ardında kalmasını istiyor gibi görünüyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda yukarıdaki görsel de olmak üzere birçok sızıntı yaşanmış ve teknik detaylardan bazıları da ortaya çıkmıştı.

Galaxy S8 kanlı canlı karşınızda! Samsung Galaxy S8 kanlı canlı karşınızda!

Galaxy S8 tasarımı ve detaylarını merak edenler için yepyeni bir sızıntı geldi! Galaxy S8 arayüzü...

:: Samsung'un Infinity Display patenti hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER