Politika

Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayını 1 Mayıs'ta açıklayacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, "Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki nihai kararı, 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara'da düzenlenecek bir programla aziz milletimizle paylaşılacaktır." dedi.

Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayını 1 Mayıs'ta açıklayacak
27-04-2018 23:29

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel BaÅŸkan Yardımcısı Atik AÄŸdaÄŸ, "Titiz bir ÅŸekilde yürütülen kamuoyu yoklamaları, istiÅŸareler ve görüÅŸmeler neticesinde Saadet Partisinin cumhurbaÅŸkanı adaylığı konusundaki nihai kararı, 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara'da düzenlenecek bir programla aziz milletimizle paylaşılacaktır." dedi.

AÄŸdaÄŸ, parti Genel Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Saadet Partisinin 24 Haziran'daki seçimlerle ilgili yetkili organlarında gerekli deÄŸerlendirmeleri yaptığını ifade ederek, "Titiz bir ÅŸekilde yürütülen kamuoyu yoklamaları, istiÅŸareler ve görüÅŸmeler neticesinde Saadet Partisinin cumhurbaÅŸkanı adaylığı konusundaki nihai kararı, 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara'da düzenlenecek bir programla aziz milletimizle paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

Atik AÄŸdaÄŸ, partisinin bundan önceki süreçlerde olduÄŸu gibi bundan sonraki dönemde de ülkenin demokrasi ve uzlaÅŸma kültürüne katkı yapma çabasını sürdüreceÄŸini bildirdi.

Partisinin cumhurbaÅŸkanı adayı konusunda bir netliÄŸin olup olmadığının sorulması üzerine AÄŸdaÄŸ, 1 Mayıs'ın beklenmesi gerektiÄŸi yanıtını verdi.

Atik AÄŸdaÄŸ, ortak adayın olup olmadığı sorusuna karşılık da "Biz kendi adayımızı 1 Mayıs'ta açıklayacağız." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Muhabir: Ali Kemal Akan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER