Özel Haber

Rusya: Turistlerimizi kabul etme ile ilgili teyit edilecek belirli bir resmi tarih yok!

Rusya Federal Turizm Ajanslığı (Rosturizm) Başkanı Zarina Doguzova, herhangi bir ülke tarafından Haziran’da Rus turistleri kabul etme isteği ile ilgili resmi düzeyde teyit edilecek belirli bir tarih olmadığını söyledi

Rusya: Turistlerimizi kabul etme ile ilgili teyit edilecek belirli bir resmi tarih yok!
14-06-2020 06:39

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federal Turizm Ajanslığı (Rosturizm) Başkanı Zarina Doguzova, diğer ülkelerin Haziran ayında Rus turistleri almaya hazır olmadığını söyledi.

Doguzova, Rus turistleri kabul etme isteği ile ilgili resmi düzeyde teyit edilecek belirli bir tarihin olmadığına da dikkat çekti.

Rus ulusal NTV televizyonun "Çentralnoe Televidenii" (Merkezi Televizyon) programında konuşan Rosturizm Başkanı Doguzova, Temmuz ortasında veya Ağustos ayında yurtdışı turizmin yeniden başlaması hakkında bilgilerin dolaştığını, fakat bu tarihler hakkında henüz resmi bir onay alınmadığına işaret etti.

Doguzova, "Yabancı ortaklarımızla temas halindeyiz. Şu an itibariyle, Haziran ayında onlar Rus turistleri kabul etmeye hazır değiller. Burada bu tür yurtdışı gezilere başlama olasılığı söz konusu. Temmuz'un ortası veya da Ağustos ayından bahsediliyor. Fakat, turistlerimizi kabul etmeye hazır olduğunu teyit edecek, resmi düzeyde teyit edilmiş belirli, net tarihler henüz yok" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER