Özel Haber

Rusya Onursal Sanatçısı Mihaylov: Türkiye'yi çok seviyorum!

Antalya’da düzenlenen İSTOKİ Festivaline katılan ünlü Rus sanatçı Mihaylov, dikGAZETE’ye konuştu.

Rusya Onursal Sanatçısı Mihaylov: Türkiye'yi çok seviyorum!
28-10-2019 07:26

ANTALYA - ÖZEL

Rusya Onursal Sanatçısı ve besteci Vladimir Mihaylov, Türk ve Rus halklarının kardeş olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'yi çok seviyorum!" dedi.

dikGAZETE'ye konuşan Rus sanatçı Mihaylov, 2019 Türkiye-Rusya Kültür ve Turizm Yılı kapsamında Antalya'da düzenlenen İstoki 2'nci Uluslararası Rus-Türk Dostluğu Festivali'ne katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

Mihaylov, "Gerçekten de bu festivale katılmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Ben burada sahne alan Türk ve Rus ortak aile çocuklarını görünce çok duygulandım. Bu çocuklar her iki dilde şarkılar söyledi.

Bu çocuklar geleceğimiz! Ayrıca Türk ve Rus çocuklar da sahne aldı. Birlikte kardeş şeklinde!

Festivalde emeği geçen herkese çok şükranlarımı iletiyorum. Her şey mükemmel! Rusya'daki dostlarıma tüm bu duygularımı anlatacağım” diyerek duygularını aktardı.

YAŞASIN RUS-TÜRK DOSTLUĞU!

Rus sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

"Ben Türkiye'den büyük enerji aldım. Buradaki dostluk ortamı bana büyük enerji verdi. Rusya'ya büyük izlenimlerimle dönüyorum.

Eminim ki bu tür etkinlikler ilişkilerimizi daha da güçlendirecektir. Türkiye ve Rusya halkları kardeştir. Türkiye'yi çok seviyorum! Yaşasın Rus-Türk dostluğu!"

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER