Özel Haber

Ruslar, yeni yılda birbirlerini daha az aramaya başladı.. Türkiye en fazla aranan ülkeler arasında

Rusların yeni yılda birbirlerini daha az aramaya başladığı bildirilirken, Türkiye'nin en fazla aranan ülkeler arasında olduğu da kaydedildi

Ruslar, yeni yılda birbirlerini daha az aramaya başladı.. Türkiye en fazla aranan ülkeler arasında
13-01-2020 07:48

MOSKOVA - ÖZEL

Rus tur operatörlerine gör, Rusya vatandaşları yeniyılda birbirlerini daha az aramaya başladı.

Rus PRIME haber ajansının haberine göre, yeni yıl tatillerinde Ruslar, İnternet trafiğini tercih ederken, sesli aramaların sayısının azaldığı kaydedildi.

Beeline ticari markası VimpelCom basın bürosundan ajansa yapılan açıklamada, “2020'nin ilk hafta sonu ve tatil günlerinde İnternet trafiği hacmi geçen yılki rakamı yine aştı. 1 Ocak'tan 8 Ocak'a kadar günlük ortalama mobil internet kullanımı, 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 45 oranında artarak 8,3 milyon gigabytı geçti" bilgisi verildi.

Tele2 ve MTS cep telefonu operatörleri de yeni yılın ilk saatinde Rusya'da aboneleri tarafından tüketilen İnternet trafiği hacminin geçen yıla göre arttığını belirtti.

Megafon'un basın servisine göre, Rusya'daki arkadaş ve akrabaların yanısıra, operatörün aboneleri dünyanın 106 ülkesinde sevdiklerini telefonla tebrik etti.

Bu ülkelerin başında Belarus, Finlandiya, Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya, İtalya, Tayland, Estonya, Türkiye, Almanya, Fransa, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti yer aldı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER