Özel Haber

Rus uzmanlar yorumladı: S-400 Ankara'nın büyük zaferi, Erdoğan tehditlerden korkmuyor!

ABD ve NATO'nun şantaj ve baskılarına rağmen, Türkiye’nin S-400’leri alma kararının Ankara’nın kendi egemenliği ve bağımsızlığı açısından büyük zaferi olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da “dünkü dostlar”ın tehditlerinden korkmadığı vurgulandı

Rus uzmanlar yorumladı: S-400 Ankara'nın büyük zaferi, Erdoğan tehditlerden korkmuyor!
21-07-2019 07:11

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov, Türkiye'nin S-400'ler satın almasını Ankara'nın büyük zaferi olarak nitelendirdi.

PUŞKOV: EGEMENLİK VE BAĞIMSIZLIĞIN ZAFERİ!..

Bir Rus televizyonunda konuyu değerlendiren senatör Puşkov, ABD ve NATO'nun baskı ve şantajlarına rağmen Türkiye'nin S-400 Hava Savunma Sistemleri aldığına dikkat çekti.

Puşkov, "Bu gerçekten de Türkiye'nin büyük zaferi. Türkiye'nin kendi egemenliği ve bağımsızlığı açısından büyük zaferi!" şeklinde yorumladı.

FROLOV: TÜRKİYE’NİN HAVA SAVUNMA SİSTEMİ YOKTU, ARTIK VAR!..

Programa konuşan Rus "Silah İhracatı" dergisi Genel Yayın Yönetmeni Andrey Frolov da, Türkiye'nin S-400'ler almasıyla savunma ve güvenlik alanında büyük zafer kazandığını vurguladı.

Rus askeri uzman, "Türkiye'nin uzak menzilli füze sistemi yoktu. Şimdi Türkiye S-400 füze sistemiyle hava savunma sahasını emin şekilde koruyacak." dedi.

PEREVENTSEV: ERDOĞAN “DÜNKÜ DOSTLAR”IN TEHDİTLERİNDEN KORKMUYOR!..

Programı sunan gazeteci Roman Pereventsev de, şunları ifade etti:

"Türkiye bundan sonra bağımsız politikalarına devam edecek. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'dünkü dostlar’ın tehditlerinden korkmuyor.

Bu arada S-400'ler de Rus-Türk ilişkilerini kaliteli şekilde kuvvetlendirecek. Rusya'nın Ortadoğu'da jeopolitik konumunu da artıracak."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER