Özel Haber

Rus siyasi uzman Abzalov’dan çarpıcı iddia: Erdoğan'ı da öldürmek istediler!

Rus haber portalına açıklamalarda bulunan siyasi uzman Abzalov, çarpıcı bir iddiayı dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da öldürmek istediklerini dile getirdi.

Rus siyasi uzman Abzalov’dan çarpıcı iddia: Erdoğan'ı da öldürmek istediler!
22-04-2021 03:24

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Stratejik İletişim Merkezi Başkanı Dmitri Abzalov, 15 Temmuz darbe girişimi gecesini hatırlatarak, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da öldürmek istediler" dedi.

Rus Svobodnaya Pressa haber portalına konuşan Rus siyasi uzman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Federal Meclisi üyelerine hitaben yaptığı konuşmalarını değerlendirdi. 

Batı'nın, Rusya'nın müttefiki Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'ya yönelik suikast ve darbe planına ilişkin gelişmelere sessiz kaldığı yönündeki Putin'in sert açıklamalarına dikkat çeken Rus siyasi uzman Abzalov, benzer girişimlerin Türkiye'de de yaşandığını hatırlattı.

Rus siyasi uzman, "Herhangi bir ülkede, örneğin G20'de birinin ortadan kaldırılmasını tasavvur etmek zor. Gerçi böyle örnekler var, örneğin Türkiye'de Erdoğan'ı da (öldürmek istediler). Bu tehlikeli bir eğilim" diyerek sert eleştirdi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER