Özel Haber

Rus siyaset uzmanı Muhin: Batı, bu sefer de Türk-Rus ilişkilerini zehirlemeye çalışıyor

Ünlü Rus siyaset uzmanlarından Muhin Batı dünyasının, bu sefer de Türk-Rus ilişkilerini zehirlemeye çalıştığına dikkat çekti

Rus siyaset uzmanı Muhin: Batı, bu sefer de Türk-Rus ilişkilerini zehirlemeye çalışıyor
27-11-2020 08:55

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın ünlü siyasi uzmanlarından Aleksey Muhin, tarihte olduğu gibi bugün de Batı'nın Türk-Rus ilişkilerini zehirlemeye çalıştığını kaydetti.

Rus devlet televizyonu 1.Kanal canlı yayın programında konuşan Rusya Siyasi Enformasyon Merkezi Başkanı Muhin, tarihin tekrarlandığını kaydetti. Rus uzman, "Tıpkı 1930'lı yılların sonlarında olduğu gibi, Batı yine Türkiye ve Rusya'nın arasını bozmaya ve bu ilişkileri zehirlemeye çalışıyor. Dünyanın iki büyük oyuncusu karşılıklı işbirliği yaptığı zaman ihtilaf çıkmaz. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün karşılıklı işbirliği yapıyor" dedi. 

TÜRKİYE VE RUSYA TARİHİ OLAYLARDAN SONUÇ ÇIKARTMALI, BATI'NIN OYUNUNA GELMEMELİ

Ünlü Rus uzman sözlerine şöyle devam etti: "Fakat Batılı siyasiler ve uzmanlar, Türk-Rus ilişkilerini zehirlemeye çalışıyor. Onların amacı Türk-Rus ihtilafını kışkırtmak. Dikkat ederseniz, Batı bazen bu oyunlarında bazen bizi bazen de Türkiye'yi destekliyor. Batı elbette bu işlerini çok iyi beceriyor (gülümseyerek). Bizler tarihi olaylardan sonuç çıkartmalı ve Batı'nın oyununa gelmemeli. Türkiye ve Rusya Batı'ya bu konuda şans tanımamalı!" diye uyardı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER